0416 - 33 69 31 info@deoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Dé school met aandacht voor jou!

Een trotse vmbo school

Al bijna 40 jaar op de bekende plek aan de Eikendonklaan. Een trotse vmbo school. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Met een kleurrijk eigen schoolgebouw, veel enthousiaste leerlingen en medewerkers, in een groene omgeving, midden in de Langstraat.

Een plek met onderwijs op maat. Een plek waar leerlingen zichzelf kunnen zijn, met ruimte voor hun talenten en met extra ondersteuning waar nodig. Om zo optimaal te ontdekken waar zij goed in zijn en waar hun passie ligt. Wij houden van denken én doen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken. Ons eigen restaurant, een nieuw open leercentrum, een eigen aula voor eerstejaars leerlingen, een unieke ontdekruimte, talentacademies, 7 profielen en nog veel meer. Bij ons op school vind je de modernste apparatuur en machines. Daar zijn we enorm trots op. Je kan daardoor namelijk ‘levensecht’ leren. Zo heb je, als je eenmaal klaar bent op De Overlaat, niet alleen een vmbo/mavodiploma, maar ook een voorsprong op leerlingen van andere middelbare scholen!

Onze Mavo+

Onze school biedt, naast vmbo, ook een voortreffelijke mavo-opleiding. Bij ons doe je namelijk áltijd examen in zeven vakken. Naast zes theoretische vakken kies je één van onze zeven profielen als extra, zevende vak. Daarom vermelden wij de plus achter onze mavo.