0416 - 33 69 31 info@deoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Ouderraad

De ouderraad van de Overlaat heeft als doelstelling door nauwe samenwerking tussen school en ouders een zo ruim mogelijke ontwikkeling van de leerlingen te bevorderen. Dit probeert de ouderraad van te bereiken door het bevorderen van belangstelling, kennis en inzicht bij de ouders van de leerlingen op het gebied van het onderwijs en bij overige schoolse activiteiten en daar waar nodig als vertegenwoordigers van de ouders overleg te voeren en samen te werken met alle groeperingen / geledingen van de school.

 

Samenwerking is van groot belang: samen betekent met elkaar en werken houdt een actieve aanpak in. Dat gaat niet vanzelf en we hebben elkaar nodig. Communicatie is daarbij van cruciaal belang. De ouderraad vertegenwoordigt de ouders op actieve wijze en doet dat zo goed mogelijk.

 

Wij ontvangen graag tips en goede ideeën of vragen en opmerkingen over het reilen en zeilen op de Overlaat.

 

De ouderraad komt 8 tot 10 maal per jaar bijeen om diverse onderwerpen en zaken te bespreken. Ook organiseert de ouderraad 1x per jaar een thema-avond voor alle ouders/verzorgers met actuele thema's als alcohol, het puberbrein en het stellen van grenzen.